040 939 1997TILAA >>

MATTOPESU PIEKSÄMÄKI

P K Pesuasema on ammattitaitoinen mattopesula Pieksämäellä. Tarjoamme mattopesut kaikille matoille ammattitaidolla ja kokemuksella. Kaikilla matoilla on omat pesuohjeensa ja esimerkiksi käsintehdyn arvomaton pesu vaatii erityistä ammattitaitoa ja osaamista. Teemme mattojen laaka- ja konepesut kuivatuksineen. Yrityksellämme on tehokkaat ja nykyaikaiset pesukoneet, joilla mattojen peseminen on nopeaa ja myös ekologista.

Mattojen peseminen on hankalaa niiden suuren koon ja myös niiden materiaalien vuoksi. Lisäksi märkä matto painaa paljon ja sitä on hankala liikutella. Myös usein matoille sopii vain ja ainoastaan kuivapesu. Varisinkin isot ja paksut matot kannattaa pesettää aina pesulassa. Kuivaamme matot nopeasti jolloin mattoon ei jää esimerkiksi ummehtunutta hajua.

Tutustu edulliseen hinnastoomme ja tilaa mattopesu nyt!

TILAA TÄSTÄ >>

VINKKEJÄ MATTOHUOLTOON

Mattoja olisi hyvä huoltaa viikoittain. Säännöllisellä imuroinnilla ja tuulettamisella saa helposti ylläpidettyä maton siisteyttä. Tahrat kannattaa poistaa matosta heti. Tahrasta kannattaa pyyhkiä heti ylimääräinen lika pois ja imeyttää tahrakohta esimerkiksi talouspaperilla. Nopea tahran poisto estää likaa imeytymästä maton kuituihin. Maton hoito-ohjetta noudattamalla ne pysyvät pitkäikäisinä.

Tutustu hintoihimme tai soita ja kysy lisää!

MATTOPESULA JA MATTOPESUT PIEKSÄMÄKI JA LÄHIALUEET

Mattopesut / mattopesula alueella Pieksämäki ja lähialueet. Edullinen pesulan kuljetuspalvelu alueella Pieksämäki, Varkaus, Joroinen, Suonenjoki ja Hankasalmi.